Kaj ponujava

vizualizacija vajine prihodnosti

Profesionalno strukturirana delavnica, ki vama bo pomagala postaviti vizijo družine osnovano na vajinih vrednotah ter oblikovati konkretne kratkoročne aktivnosti na poti do vajinega skupnega cilja.

Kaj dobiva z delavnico?

Pripravila sva zanimiv in dinamičen proces, ki bo usmerjal vajin pogovor in vama pomagal, da hitro najdeta ustrezne rešitve. Ustvarila bova podporno okolje in nudila strokovno facilitacijo, kjer bo potrebna. Tako se bosta lahko vidva osredotočila na vsebino in enostavno prišla do globokih dogovorov o viziji vajine prihodnosti. Delavnico izvajava samo za zaprte skupine in individualne pare, tako je intima zagotovljena. Domov bosta odšla usklajena in polna energije. Prejela bosta tudi lepo oblikovan plakat vrednot in ciljev, ki ga lahko natisneta in  nalepita na vidno mesto. V kolikor z rezultatom ne bosta zadovoljna, vama vrneva denar. Do sedaj se to še ni zgodilo 🙂

Vajine vrednote

So kot kompas, ki vodi vajine skupne odločitve in vama pove, kdaj sta avtentična. So v veliko pomoč pri načrtovanju vzgoje otrok.

Vizija veze / družine

Jasno zastavljena 5 letna vizija. Kaj so ključne spremembe / napredek, ki ga želita doseči v naslednjih letih. Rešitve, ki jih potrebujeta za dosego te vizije. 

Jasni kratkoročni cilji

Postavila si bosta jasne prve poteze, ki vaju bodo premaknile z mesta. 

Zabavni & globoki pogovori

Včasih potrebujemo le nežen potisk, da se premaknemo iz cone udobja in zaživimo naše življenje. Še lažje pa je, če uporabimo prava orodja

Intima & osebni pristop

Delava samo z zaprtimi skupinami ali posameznimi pari. Vajine stvari bodo samo vajine. Način dela prilagodiva posamezni skupini oziroma paru. 

Zagotovljen uspeh

Močno verjameva v sposobnost vsakega para, da se uskladi in poenoti v viziji svoje prihodnosti. Zaupava v proces, ki sva ga razvila na lastni koži. Če z rezultatom ne bosta zadovoljna, vama vrneva denar.

Cica in Vlado

»In sedaj, ko imava doma na steni zapisane vse ključne vrednote in cilje, se ob vsaki odločitvi, ki jih družine vsak dan sprejmemo najmanj sto, vprašava, katera odločitev naju pelje bližje do najinih ciljev in v kaj morava vlagati svoj čas in energijo.« –Cica

Gregorjevo, ko se ptički ženijo

Gregorjevo praznujemo 12. marca, Od kod izvira, zakaj se imenuje Gregorjevo in kam se lahko odpravite na praznovanje bova razkrila v krazkem zapisu.

Jana in David

“Ko mi je Jana povedala za delavnico, sem pričakoval nekaj čisto drugega in sem bil pozitivno presenečen, da sva veliko delala sama, Luka pa nama je samo pomagal ubesediti najina razmišljanja. Vse skupaj je bilo zelo nevsiljivo, sproščeno in je hitro minilo. Z rezultatom sem zelo zadovoljen – vizualizirala sva najine vrednote in skupne točke in si ustvarila jasen cilj.” – David

Kako veva, da je delavnica primerna za naju?

 • Sva v resni vezi, ki bi jo rada še poglobila, zato si želiva vzeti čas samo za naju.
 • Rada sva skupaj, a ne veva, kam greva. Vse je po starem.
 • Premalo se pogovarjava, včasih se zdi, da ne hodiva več po isti poti.
 • Nimava veliko skupnih aktivnosti, malo sva se odtujila.
 • Rada odkrivava drug drugega na zanimive in zabavne načine.

Potek delavnice

PROCES, KI DELuJE

Končni potek prilagodiva vajinim željam. Spodaj pa je primer dvodnevnega procesa, ki daje odlične rezultate.

Enodnevna delavnica – Družinske vrednote

}

9:00 – 9:30

osrednja soba

Uvod v delavnico

 Maja & Luka – vodji delavnice

Namen in potek

Kratko spoznavnaje parov, predstavitev poteka dneva. Dogovori glede načina dela in pričakovanih rezultatov.

}

09:30 – 11:45

skriti kotiček

Brskanje po preteklosti

voden razmislek – individualno

Iskanje primerov naših vrednot iz naše preteklosti

V uvodu se moramo povezati s sabo in iz izkušenj ugotoviti, kaj so naše vrednote. To naredita najprej vsak zase, potem pa ključna spoznanja predstavita še drug drugemu. To nam služi kot osnova za iskanje skupnih vrednot.

}

12:00 – 13:00

OSREDNJA SOBA

Nabor vrednot

facilitacija po parih

Poimenovanje možnih družinksih vrednot

Usklajevanje začnemo na osnovi podobnosti med vama. Katere vrednote imata enake? Katere so podobne? Kaj si želita, da bi bilo jedro? Kaj bi rada imela, pa morda še nista tam?

}

13:00 – 14:00

Kosilo

 

}

14:00 – 16:30

skriti kotiček

Končni izbor in opisi vrednot

voden proces v paru

Izbor najpomembnejših skupnih vrednot in njihovo poimenovanje

Na osnovi nabora bosta pripravila seznam 5 – 10 družinskih vrednot, ki predstavljajo jedro vajine družine. Vrednote bosta poimenovala in pripravila kratek opis, ki si ga bo lahko zapomniti.

}

16:45 – 18:00

osrednja soba

Jedro in aspiracija

facilitacija po parih

Ocena prisotnosti posamezne vrednote

Aspiracijske vrednote so tiste, ki si jih želimo imeti, a jih morda še ne živimo v njihovi polnosti. Z zadnjim pogovorom dneva se že dotaknemo vizije – kam bi rada prišla.

}

19:00 – 20:30

Večerja

 Neobvezno

Kratka predstavitev poteka delavnice definiranja vrednot

Enodnevna delavnica – Najina vizija in cilji

}

9:00 – 9:30

osrednja soba

Uvod & cilji dneva

Maja & Luka – vodji delavnice

Namen in potek

Kratko spoznavnaje parov, predstavitev poteka dneva. Dogovori glede načina dela in pričakovanih rezultatov.

}

09:30 – 10:35

skriti kotiček

Kje se nahajava danes

facilitacija po parih

Dinamična facilitacija, ki omogoča hitro vizualizacijo najinega stanja ta trenutek

Če želimo vedeti, kam bi radi prišli, moramo najprej ugotoviti, kje smo. V tem delu bosta poenotila razmišljanja o tem, kje se nahajata ta trenutek in kaj vama največ pomeni.

}

10:30 – 12:00

skriti kotiček

Slediva svojim sanjam

facilitacija po parih

Faza sanjača: zbiranje idej in želja ter pogovor v paru

S pomočjo zanimivih tehnik bosta presegla omejujoče miselne vzorce in se odkrito pogovorila o vajinih željah za prihodnost. 

}

12:00 – 13:00

skriti kotiček

Prehod v realnost

facilitacija po parih

Faza optimističnega realista: izbiranje in konkretizacija ključnih elementov vizije

Vprašanja in tehnike vama bodo pomagale pri izbiri ključnih elementov in ozaveščanju konkretnih vidikov prihodnosti. Zakaj je nekaj pomembno? Kako konkretno bo to izgledalo?

}

13:00 – 14:00

Kosilo

 

}

14:00 – 16:30

OSREDNJA SOBA

Kaj je najbolj pomembno?

facilitacija po parih

Ustvarjanje fokusa in oblikovanje prioritet

Izmed vseh vidikov vizije bosta izluščila tiste, ki so vama najbolj pomembni. Nato bosta med njimi izbrala 5 prioritet – to so tisti ključni vidiki vizije, ki bodo zahtevali največ zavestnega dela, da bosta do njih prišla.

}

16:45 – 19:00

skriti kotiček

Prvi koraki

voden proces v paru

Aktivnosti, s katerimi bosta dosegla vizijo

Za vsako od prioritet bosta določila ključne aktivnosti, ki jih potrebujeta za dosego vajinih ciljev. Določila si bosta tudi način, kako bosta preverjala, ali sta na pravi poti.

}

19:00 – 20:30

Večerja

neobvezno

Izberi svojo delavnico

Delavnice so namenjene majhnim skupinam, kar pomeni, da se lahko posvetiva vsakemu paru posebej. Pari delujejo neodvisno in v intimi. Vsebine ne delijo s skupino.

V kolikor pa želita še več svobode, pa izberita pakete "Samo za naju". Dobila bosta personalizirano delavnico, ki jo v celoti prilagodiva vama. V tem primeru lahko vidva izbereta termin in lokacijo po vajinih željah.

Izberita lokacijo

Prideva kamor želite.

Na vikend ali izbrano destinacijo po vaši meri.

Spodaj nekaj idej, ki so preverjeno dobre, mirne in obdane z zelenim navdihom

(pa še turistične bone je možno vnovčiti).

Zeleno podeželje

V osrčju narave za vse, ki ne potrebujete razkošja, a vam je pomembna urejenost in čistoča. Lepi apartmaji, domačnost in zelena okolica vaju bosta navdušila, da bosta polna razumevanja in ljubezni.

1 DAN (50€ /par)

cena vključuje odmor s kavo, sadje & oreščke, kosilo in uporabo skupne dvorane

2 DNI (140€ /par)

cena vključuje odmor s kavo, sadje & oreščke, kosilo 2x, večerjo, zajtrk, uporabo skupne dvorane in sobo za 1 noč.

Morske vibracije

Nadgradita vajin vikend z izletom na morje. Ta odmaknjeni del Slovenske obale nudi polno zelenih kotičkov, kjer lahko v miru poiščeta navdih, ali pa se odpravita do obale, ki je rezervirana samo za hotelske goste.

1 DAN (60€ /par)

cena vključuje sadje & oreščke, kosilo in uporabo skupne dvorane

2 DNI (240€ /par)

cena vključuje  sadje & oreščke, kosilo 2x, večerjo, zajtrk, uporabo skupne dvorane in sobo za 1 noč.

Alpinehomestead

Svežina gorskega zraka

Nadgradita vajin vikend s to izjemno lokacijo, izbrano hrano in popolnim udobjem. Postavita utrgano vizijo navdihnjeno z lepotami Pokljuških gozdov in neokrnjeno naravo. Naj vama čisti zrak napolni duše.

1 DAN (70€ /par)

cena vključuje sadje & oreščke, kosilo in uporabo skupne dvorane

2 DNI (390€ /par)

cena vključuje  sadje & oreščke, kosilo 2x, večerjo, zajtrk, uporabo skupne dvorane in apartma za 1 noč ter možnost uporabe savne.

Izvedba delavnice on-line

Delavnica je sestavljena iz 3 modulov, vsak traja 3 ure. Za izvedbo potrebujeta 1 računalnik ali telefon z možnostjo videokonference (kamera, mikrofon) in dostop do spleta. Uporabljamo sodobna facilitacijska online orodja, ki vaju bodo navdušila. 

Termini delavnic

V primeru zaprte skupine (najmanj 3 pari) ali individualne delavnice se dogovorimo za termin & lokacijo po vaši izbiri. Spodaj pa so razpisani termini delavnic odprtega tipa. 

Gorski dan za naju - Pokljuka

Ob valentinovem sva pripravila posebej ugodne pakete delavnic (-20%)

Oblikovanje družinskih vrednot ali vizije v objemu pokljuških gozdov in čudovitih prostorih butičnega hotela. Paket poleg celotne izvedbe delavnice "Dan za naju" vključuje tudi uporabo seminarske dvorane in kosilo.

Max 5 parov.

17. Februar 2024
Alpinehomestead****

Cena: 230€/par
            184€ / par

Gorski dan za naju - Pokljuka

Oblikovanje družinskih vrednot ali vizije v objemu pokljuških gozdov in čudovitih prostorih butičnega hotela. Paket poleg celotne izvedbe delavnice "Dan za naju" vključuje tudi uporabo seminarske dvorane in kosilo.

Max 5 parov.

16. Marec 2024
Alpinehomestead****

Cena: 230€/par
      

Septemberski dan za naju - Cerknica

Oblikovanje družinskih vrednot ali vizije v objemu narave in lepo urejenega Hostla Ars Viva. Paket poleg celotne izvedbe delavnice "Dan za naju" vključuje tudi uporabo seminarske dvorane in kosilo.

Max 5 parov.

4. Maj 2024
Hostel Ars Viva

Cena: 190€/par

Pogosta vprašanja

Brez skrbi. Vse bo tako, kot mora biti 🙂

Koliko parov je prisotnih na delavnici?

Delavnice običajno izvajava za skupine 3 do 5 parov hkrati. Večinoma delajo pari individualno, medseboj pa se družijo ob obrokih in zvečer, lahko pa si vzamejo tudi čas zase. 

Kaj je vključeno v ceno delavnice?

Cena na par vključuje:

 • material in orodja
 • stroške organizacije
 • stroške izvedbe (brez namestitev in prehrane)
 • potne stroške predavateljev (na območju Slovenije)
 • oblikovanje družinskega plakata
KJE SE IZVAJA DELAVNICA

Delavnica se izvaja na poljubni lokaciji po vašem izboru. Mora pa nuditi naslednje možnosti:

 • skupen prostor za facilitacijo
 • primerna okolica za sprehod in umaknjene kotičke za dva
 • dovolj prenočitvenih kapacitet za pare in predavatelja
 • V kolikor je lokacija izven Slovenije se obračunajo dodatni potni stroški 
KAJ POTREBUJEVA S SEBOJ?

S seboj ne potrebujeta nobene posebne opreme, Priporočava predvsem udobno obutev in oblačila. Prav vama bo prišla tudi piknik dekica ali druga podloga za delo v skritih kotičkih, flaška za vodo, beležka in pisalo. Za ostalo poskrbiva midva.

JE POTREBNA PRIPRAVA NA DELAVNICO?

Na delavnico se ni potrebno pripraviti. Zavedava se, da si je v današnjem svetu zelo težko vzeti čas za pomembne a ne nujne stvari. Zato vama ne bova naložila dodatnega dela pred delavnico, delavnica pa je strukturirana na način, ki vama bo zagotovo prinesel dober rezultat.

Kaj bo končni rezultat delavnice?

Poskrbela bova, da bodo vajini pogovori učinkoviti in plodni. Vsebina pa je popolnoma odvisna od vaju. Pričakujeta lahko, da se bosta v sklopu delavnice uskladila glede:

 • družinskih vrednot
 • ključnih vidikov 5 letne vizije
 • konkretnih ciljev v naslendnjem letu

Za eno od izbranih področij vama bova pripravila oblikovan plakat, ki ga bosta prejela na elekronski naslov 10 dni po delavnici.  

KDAJ JE POTREBNO PORAVNATI KOTIZACIJO?

Ob potrditvi termina je potrebno poravnati 10% akontacije, Preostanek se poravna do začetka delavnice s plačilom položnice ali v gotovini. Na delavnici boste prejeli račun o opravljeni storitvi.

KAJ JE V PRIMERU SLABEGA VREMENA

V primeru slabega vremena prilagodimo potek delavnice tako, da delo parov poteka na suhem in toplem prostoru. Nekateri pari pa se pogimno odločijo za sprehod v dežju. 

Oglasita se

V kolikor želita rezervirati termin ali imata še kakšno vprašnje, naju ujameta na spodnjih kanalih:

Elektronska pošta

info@druzinica.si

Telefon

040 465 206 (Maja)

040 452 129 (Luka)

FACEBOOK

Facebook skupnost

INSTAGRAM

Instagram skupnost

Darilo: Sprejemanje odločitev v šestih korakih

Prijavi se na novičke in prejmi darilo: Priročnik za sprejemanje odločitev v paru, ki vama bo pomagal, da bosta delovala še bolj usklajeno.

Uspelo je :)